Comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei

Ahir, el Consell de Ministres va decretar deu dies de dol oficial per les víctimes a causa de la pandèmia ocasionada per la COVID-19. El dol s’estableix, des de les 00h d’avui dimecres 27 de maig del 2020, i fins a les 00h del dissabte 6 de juny del 2020.

A Molins de Rei, les banderes onegen a mitja asta des del passat 30 de març  quan l’alcalde, Xavi Paz, i amb l’acord de la junta de portaveus, va decretar el dol oficial a la vila en record de totes les víctimes de la pandèmia i la solidaritat amb les seves famílies i éssers estimats.

A més a més, l’Ajuntament de Molins de Rei convida a la ciutadania i a totes les institucions, tant públiques com privades, a aturar l’activitat per sumar-se al minut de silenci convocat per avui dimecres 27 de maig a les 12h com a mostra de profund respecte. Retem homenatge a totes aquelles persones que ens han deixat durant la pandèmia.

Sempre a la nostra memòria. Mai us oblidarem.

L’alcalde i els membres del consistori, i en representació  de tots els molinencs i molinenques,  guardaran el minut de silenci davant de la Casa de la Vila per homenatjar a totes aquelles persones que ens han deixat per la COVID-19.

Hem de recordar la importància d’utilitzar la mascareta en l’espai públic, així com guardar les distàncies de seguretat durant l’acte.