poliocupesweb2

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un dels dos veïns del pis ocupat del número 46 del carrer Major per presumpte tràfic de drogues. L’altra persona que vivia en el pis, una noia de 17 anys, se l’han endut per lliurar-la als seus pares. La detenció no té res a veure amb l’ocupació de l’Habitatge, segons han confirmat a El Llaç fonts de la Guàrdia Urbana.

La detenció d’avui és conseqüència d’una actuació feta dimarts per la Guàrdia Urbana i estaria relacionada amb el tràfic de drogues. La policia local ho va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra i aquests ho van denunciar al jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat que és qui ha ordenat aquest matí l’escorcoll del pis que ha acabat amb la detenció. Els Mossos també s’han endut, en una capsa de cartó, diversos objectes. L’operació ha estat seguida in situ per la secretària judicial.

El detingut és veí de Molins de Rei mentre que la menor ha indicat que vivia a Sant Vicenç dels Horts. Fins que un familiar de l’apressat se’n pugui fer càrrec, la Guàrdia Urbana està custodiant l’entrada a l’habitatge perquè els Mossos han esbotzat la porta per poder accedir a l’interior de l’immoble i tenen cura del gos que hi ha dins el pis.

Josep Ferrer

Nota de Premsa Intervenció Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana localitza 2kg de marihuana al Carrer Major

Una patrulla de la Guàrdia Urbana intervé en l’acció d’entrega d’un paquet sospitós en ple carrer, que resulta ser marihuana. Aquesta persona ha estat detinguda per un presumpte delicte contra la Salut Pública.

El passat dimarts dia 23 de març, a les 13:50h, al Carrer Major, una patrulla de la Guàrdia Urbana, que es trobava de servei, va veure com una empresa de transports lliurava un paquet i, en veure els agents, aquest va tornar ràpidament al seu domicili.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei va decidir intervenir aquest paquet, i iniciar investigació conjuntament amb els Mossos d’Esquadra. Amb el resultat que és va localitzar que al seu interior hi havia 4 paquets de marihuana premsada sumant un total de 2kg.

Arran d’aquest fet i de la posterior investigació judicial la Guàrdia Urbana inicia una investigació i s’inicia el procés el judicial. En el dia d’avui, dijous 25 de març, gràcies al vistiplau del jutge, s’efectua l’entrada i posterior registre judicial al domicili. A conseqüència de tota l’actuació policial, una persona queda detinguda per un presumpte delicte contra la Salut Pública i és posada a disposició judicial.

Fotos cedides per la Guàrdia Urbana:

Vídeo de la intervenció policial: