Aquesta passada matinada hi ha hagut un nou aldarull en els habitatges ocupats del carrer Major. Els Mossos d’Esquadra han detingut a dues persones per amenaces

Els fets han passat cap a la 1 de la matinada del diumenge 23 d’agost. Segons versió facilitada pels veïns la baralla aquest cop no s’hauria produït en el carrer sinó a l’interior d’un dels immobles ocupats. Sembla que persones vingudes de fora haurien accedit a l’habitatge, en un nou capítol més de discussions, disputes i baralles que protagonitzen les persones que viuen en aquests habitatges i que tenen atemorits als veïns.

Segons la mateixa versió, agents dels Mossos d’Esquadra han hagut d’accedir a l’immoble, protegits amb escuts i les oportunes armes, per acabar amb la disputa. Han detingut per amenaces a dos dels implicats, que serien persones que no viuen a Molins de Rei.

Mentre estaven emmanillats, i abans de portar-los cap a la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, tant agents dels Mossos d’Esquadra com de la Guàrdia Urbana han estat força estona cercant alguna cosa en el pati exterior de l’immoble ocupat, el que dóna al passatge de la Sardana. Els agents també han pres declaració als ocupes implicats a la baralla.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat les dues detencions però no han concretat què és el que estaven buscant ni els motius de la baralla.

En l’actuació hi han intervingut dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Redacció

Estat de la part del darrera, la que dóna al Passatge de la Sardana, d’un dels immobles ocupats del carrer Major, el que aquesta passada nit han escorcollat tant Mossos d’Esquadra com Guàrdia Urbana.
Fotografia cedida per Vicenç Joan Camps