Comunicat de Molins en Comú

Des de Molins en Comú, volem sumar-nos a les felicitacions del desè aniversari de la creació de la cooperativa sense ànim de lucre Som Energia que ha assolit l’èxit de convertir-se en la primera cooperativa d’energia verda de l’Estat i amb la que compartim els valors del cooperativisme i el compromís social i per el canvi de model energètic més distribuit i democràtic, com a eina per frenar la emergència i el canvi climàtic.

Nascuda a Girona fa 10 anys amb sols 300 socis i sòcies, en aquest curt període ha passat a tenir més de 68.000 socis i sòcies. Consolidant-se com una comercialitzadora d’energia verda sòlida i posicionada en el sector, que gestiona més de 120.000 contractes de llum. S’ha estès per totes les comunitats autònomes de l’Estat espanyol i també han realitzat i donat suport a molts projectes de generació d’energia verda i foment d’autoproducció d’energia. Entre els quals destaca recentment la utilització de teulades fotovoltaiques per autoconsum a la nostra Comarca.

Segons les dades d’octubre de 2020, la cooperativa s’ha estès força pel Baix Llobregat assolint 3.031 socis i 4.567 contractes de llum. Molins de Rei se situa en el segon lloc en nombre de socis i de contractes, just per enrere de Sant Feliu de Llobregat que té molta més població.

Taula dels primers 5 municipis del Baix Llobregat en número de socis i contractes

Felicitem a la cooperativa per l’èxit d’aquests deu anys i en especial al socis de Molins de Rei i animem a totes i tots els vilatans, que encara no sigueu socis a fer el canvi apostant per la energia verda i pel foment de l’autoproducció amb energies renovables, fent-vos socis de la cooperativa i que contracteu la llum (fer-se soci costa tant sols 100€ per aportar al capital social i dona dret a 5 contractes teus o d’amics).

Molins en comú