Amb poques hores d’antelació s’acaba de suspendre el Ple que havia de tenir lloc avui a la tarda. Ahir al migdia va arribar la convocatòria corresponent, com també part de la documentació que s’hi havia de tractar, sense respectar el termini mínim de dos dies hàbils que estableix la llei.

Des de l’oposició lamentem que s’hagi d’endarrerir una setmana un Ple que havia de tractar mesures econòmiques importants per al conjunt de la població de Molins de Rei, sobretot tenint en compte el moment d’excepcionalitat que estem vivint a causa de la COVID-19, i, entre d’altres, una moció en suport als treballadors i treballadores de la Nissan. Malgrat els diversos advertiments que els serveis jurídics van fer a l’alcalde sobre la convocatòria, intentar convertir aquesta moció en una declaració institucional ha provocat que no es puguin votar avui altres acords importants en diversos àmbits.

Volem ressaltar la falta d’organització i previsió de l’alcalde per a una activitat ordinària com és la convocatòria d’un Ple, present a les agendes de tothom des de feia temps.

ERC – CUP – Molins Camina Podem – Molins en Comú – Ciudadanos


Notícia relacionada:

Convocatòria Ple ordinari pel dijous 4/6/2020