Nota de premsa Joventuts d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

El Jovent Republicà de Molins de Rei insistim en incloure una partida als pressupostos municipals per fer un procés participatiu sobre l’Espai Mariona

És una demanda que ja vam fer l’any passat però que no es va tenir en compte pels pressupostos de l’any 2020. Hem tornat a insistir perquè el Pressupost Municipal 2021, que es debatrà al Ple d’aquest dijous, inclogui una partida per fer un procés participatiu per preguntar als i les joves de Molins de Rei què volen que s’hi faci a l’Espai Mariona.

El recinte de la carpa del costat del Caprabo és un espai ideal pels joves, i les festes de Carnestoltes que s’hi han fet allà any rere any en són una prova. Nosaltres proposaríem que s’hi fes un Casal de Joves amb instal·lacions diverses com bucs d’assaig, un auditori, sales de concerts i espais per a la pràctica esportiva; però considerem que el procés participatiu és imprescindible per tal que el jovent de Molins de Rei pugui donar la seva opinió sobre el tipus d’instal·lacions que hauria d’haver-hi.

Ho vam proposar l’any passat des del Grup Municipal d’ERC Molins-AM, però no es va tenir en compte en el seu moment i hem tornat a insistir que és vital que els joves de Molins de Rei puguin decidir sobre el futur de l’Espai Mariona.

Molins de Rei, 22 de febrer de 2021