Organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística a través del Servei Local de Català de Molins de Rei, formació de català que proporciona titulació oficial, d’acord amb el marc europeu comú de referència de les llengües: A2, B1, B2, C1 i C2

Expressió oral: nivells Inicial, Bàsic i Elemental (A1, A2 i B1)

Expressió escrita: Intermedi, Suficiència i Superior (B2, C1 i C2)

Cursos de 120 hores, repartides en tres matrícules trimestrals, amb classes de dos dies a la setmana, dues hores diàries.

El curs 2020-21 comença el 28 de setembre i l’1 d’octubre, segons sigui de dilluns i dimecres o de dimarts i dijous. Aquest any, s’ofereixen cursos presencials, semipresencials i 100% en línia.

La matrícula es podrà fer entre el 14 i el 25 de setembre, però abans caldrà demanar cita. Per aquest motiu, les persones que hi estiguin interessades s’hauran de posar en contacte amb el Servei de Català per telèfon (93 680 52 63, extensió 5) o per correu electrònic (slcmolins@cpnl.cat), tant si volen informació dels nivells com si necessiten fer una prova per identificar el curs que els correspon.

Les classes presencials es faran al mateix edifici on està ubicat el Servei de Català: a la Federació Obrera, c. de Jacint Verdaguer, 48.