Benvolguts/udes,

És hora de fer balanç i, per això, us presentem la Memòria d’activitats de l’any 2019 de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre, una eina essencial per explicar l’acció humanitària que portem a terme a les diferents poblacions de la nostra àrea d’actuació i posar en relleu el nostre compromís de transparència amb totes aquelles persones sòcies i voluntàries, entitats i empreses que ens donen suport i creuen en la nostra tasca.

Ha estat un any durant el qual s’ha treballat molt i hem pogut atendre 2.524 persones. Totes elles han trobat en la nostra institució una ajuda incondicional independentment de la raça, religió, política i gènere, tal com marquen els nostres valors fonamentals d’humanitat.

Tota aquesta tasca feta i la que està per aconseguir no seria possible sense un equip compromès al darrera de persones voluntàries i professionals motivades que viuen en primera persona la necessitat d’una societat sovint desigual i amb grans mancances.

Amb una trajectòria de més de 150 anys que ens avala i ens consolida com una de les organitzacions humanitàries amb més àmbits d’intervenció global d’ajut a les persones, us agraïm de tot cor el vostre suport. Un suport que necessitem més que mai per continuar treballant en la direcció adient que ens marquen els nostres objectius de ser cada cop més a prop de les persones que ens necessiten i oferir-los la nostra ajuda, que vol anar molt més enllà del donar. Una ajuda que significa acompanyar, compartir, escoltar, sentir, dignificar i estar.

Moltes gràcies per la vostra confiança,

Joaquim Sánchez Castellví President de la Creu Roja Baix Llobregat Centre

Tríptic Baix Llobregat 2019 _en pdf