incendiweb

A les 7 de la tarda els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi que s’ha declarat pocs minuts abans de dos a quarts de cinc en una zona de matolls situada darrere la Federació Obrera, en concret entre aquest equipament cultural, l’antiga discoteca Chic i el carrer Estefania de Requesens.

En l’extinció del foc, que ha cremat uns 1.500 metres quadrats de matolls i vegetació urbana, hi ha intervingut dues dotacions de bombers del parc de Sant Feliu de Llobregat, una de Cornellà i una altra de l’Hospitalet. El primer que han fet els bombers ha estat encerclar les fames per evitar que amb el vent que bufava, saltessin cap a altres indrets i més concretament als habitatges que hi ha al carrer Estefania de Requesens. De fet alguns veïns, espantats per la proximitat del foc, han col·laborat amb els equips d’extinció remullant el terreny per impedir que les flames entressin a les seves propietats. El foc ha arribat fins a la tanca de, com a mínim, una d’aquestes cases, cremant la vegetació del voltant.

En tasques de suport per l’extinció del foc també hi ha participat membres de l’ADF Puigmadrona-Olorda i efectius de la Guàrdia Urbana. Cap persona ha resultat ferida.

Josep Ferrer

Fotografies facilitades per l’ADF Puigmadrona-Olorda i diversos lectors