barracafocweb

Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i membres de les ADF Puigmadrona-Olorda, de Sant Vicenç dels Horts i de Torrelles de Llobregat, han treballat en l’extinció de l’incendi d’una barraca situada a la zona de Can Tintorer, a la serra de Collserola. El foc també ha cremat una petita porció de massa forestal.
L’incendi s’ha declarat poc després de dos quarts d’11 de la nit del dimarts 8 de juny. De fet els Bombers han rebut l’avís a les 22:47 h i una hora després l’han donat per extingit. Cap persona ha resultat ferida.
En les tasques d’extinció també hi ha participat efectius de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).
L’incendi de la barraca es produeix un dia després d’un altre foc declarat al Turó d’en Quirze a Sant Bartomeu de la Quadra i que va cremar 1.500 metres quadrats de vegetació forestal i en el mateix moment que bombers estaven treballant en l’extinció d’un altre incendi a la serra de Collserola, en concret a la carretera alta de les Roquetes, en el terme municipal de Barcelona i que ha cremat una superfície de 10 hectàrees de matolls
Redacció
Fotografia cedida per l’ADF Puigmadrona-Olorda