Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Des que es va declarar l’estat d‘alarma pel coronavirus, la Guàrdia Urbana ha sancionat 136 persones per no respectar les mesures establertes i els requisits del confinament.

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei segueix fent  controls diaris a la via pública –a les vies de circulació, als parcs i jardins, a Collserola, al passeig fluvial… entre altres punts estratègics del municipi– per tal d’assegurar el compliment de l’estat d’alarma, decretat el passat 14 de març.

Des de fa un mes, a Molins de Rei s’han registrat un total de 136 denúncies contra la ciutadania per incomplir les mesures del confinament domiciliari. En total, en aquests controls regulars, des del 17 de març han estat identificades 1.246 persones –tot i que cap d’elles ha estat detinguda– i  822 vehicles han estat aturats.

Cal destacar que  durant la Setmana Santa –del diumenge 5 d’abril al dilluns 12 d’abril, tots dos inclosos– es van denunciar 57 persones,  van ser identificades 472 persones i es van aturar 361 vehicles.

Recordem que en aquests moments, circular a peu per la via pública sense motiu autoritzat, circular amb vehicle sense motiu autoritzat o reunir-se en espais tancats és motiu de sanció econòmica. L’incompliment de l’estat d’alarma a Molins de Rei significa una sanció d’entre 601 € i 30.000 €.

Per contenir la propagació del virus i protegir els col·lectius més vulnerables, hem de complir amb les normes de confinament. El més important no és la multa, sinó la salut de tots i totes.

Sigues responsable i queda’t a casa!