esc publiweb

L’Assemblea Groga de Molins ha organitzat enguany un concurs de cartells amb l’objectiu de fer promoció de l’Escola Pública de cara a les preinscripcions d’infantil, primària i secundària i per promoure que les famílies triïn educació pública.

El jurat del concurs de cartells ha estat constituït per un membre de la comunitat educativa de cada escola i institut públic de Molins. Tot i que no ha estat fàcil triar el treball guanyador, finalment, la guanyadora ha estat la Victoria Valverde Ortega, alumna de 4rt d’ESO de l’Institut Lluís de Requesens. Aquest és el cartell guanyador. 

El jurat ha seleccionat 15 treballs finalistes i d’entre aquests, ha triat el cartell guanyador i ha fet quatre mencions especials.

L’Assemblea cedirà el treball seleccionat a l’Ajuntament de Molins perquè sigui la imatge de la campanya institucional de promoció de l’escola pública, campanya que ha de dur a terme en compliment de la moció aprovada per unanimitat en el ple de desembre de 2016. 

L’Ajuntament ens ha confirmat que imprimirà el cartell guanyador en diferents formats incloent banderoles, pancartes i cartells. També el publicarà en el seu lloc web i organitzarà una exposició amb els 15 treballs finalistes. 

Volem agrair a totes i tots els participants que han presentat treballs. Els agraïm molt l’esforç i la qualitat de les seves feines. Són una mostra més que els nostres fills i filles creixen feliços, i molt creatius, a la Pública.

Agraïm, també, als membres del jurat la seva dedicació, perspectiva i il·lusió per compartir-la.

I, especialment, agraïm als departaments de Visual i Plàstica de l’Institut Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens la seva col·laboració. 

I de cara a les preinscripcions, que ningú no ho dubti, la millor opció és l’escola de qualitat de tothom i per a tothom:  l’escola pública! Vine a la pública a Molins!

Accedeix al document per veure els 15 cartells finalistes:

Concurs de cartells Vine a l’escola pública a Molins