La Junta Provisional de la nostra associació s’ha reunit per acabar de posar en marxa l’entitat i un dels primers acords ha estat demanar una entrevista amb l’Ajuntament per presentar-nos i demanar-li informació sobre les actuacions que ha dut a terme pel que fa a les cases ocupades del carrer Major.

La Junta és conscient del grau de malestar que la situació provoca entre els veïns, tant per causa dels problemes d’higiene com per l’increment dels episodis violents que han de suportar.

No obstant això, la Junta no considera aconsellable donar suport a accions veïnals que encara puguin incrementar més els nivells de violència i prefereix pressionar les institucions públiques, que han de ser les encarregades de resoldre tant els problemes d’ocupació com els d’ordre públic.

Per acabar, cal aclarir que la Junta Provisional considera indispensable que qualsevol postura de la entitat, tant en aquest punt com en qualsevol altre, estigui legitimat per l’assemblea de socis que se celebrarà quan ho permeti la situació sanitària.

Molins de Rei, 23-8-20