Les màquines ja han entrat a l’anomenada illa de Can Coll per començar a enderrocar, de moment, els edificis industrials buits, en concret els de l’antiga fàbrica que dona nom al sector.

L’illa de Can Coll és una zona de 9.502 m2 de sòl delimitat per l’avinguda de Barcelona, el carrer del Canal de la Infanta i el carrer de Josep Folqué i que està parcialment ocupada per edificacions industrials, blocs d’habitatges plurifamiliars de diferents alçades i habitatges unifamiliars situats entre mitgeres. També hi ha solars buits i edificis protegits.

A partir d’ara aquest indret es transformarà totalment, ja que s’hi preveu construir un total de 274 pisos. A més es crearan dos passos transversals per facilitar el trànsit de vianants entre l’avinguda Barcelona i el carrer del Canal de la Infanta.

A Internet ja es poden trobar anuncis de venda de pisos d’aquesta zona. En concret s’informa que els primers habitatges es lliuraran el primer trimestre del 2023 i que es poden adquirir a partir de 205.000 euros depenent de la superfície del pis.

Redacció

Fotografies de l’inici de l’enderroc cedides per Vicenç Joan Camps:

Fotografies de la simulació dels habitatges extretes d’Internet: