Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents de Molins de Rei han fet les sessions de tancament de manera virtual d’aquest curs els dies 6 i 9 de juliol, amb la presència i participació de l’Alcalde de la vila i les regidores d’Infància i Famílies i de Joventut.

Enguany, el Consell d’Infants, en la seva quarta edició, ha estat format per 23 nens i nenes de 5è i 6è de Primària de les escoles de la vila i l’esplai l’Agrupa. Alhora, a la segona edició del Consell d’Adolescents, ha estat format per 17 joves de diferents instituts de Molins de Rei.

El Consell d’Infants ha treballat un projecte al voltant del reciclatge, el medi ambient i la sostenibilitat. La idea principal a desenvolupar era que poguessin fer una campanya sobre com poder augmentar el valor del reciclatge al municipi.

Per la seva banda el Consell d’Adolescents ha treballat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, en concret el medi ambient i la igualtat de gènere.

Enguany, però, el curs ha patit un sotrac important a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, la qual cosa ha obligat a suspendre algunes sessions i a reprendre l’activitat de manera telemàtica.

A les dues sessions de tancament es va fer balanç de la feina feta en aquest any tan excepcional, i es van visualitzar els vídeos resum del curs. En el cas del Consell d’Infants es pot consultar al blog del consell clicant a l’enllaç https://www.molinsderei.site/consellinfants/consell-2019-2020/.

A les dues sessions, l’Alcalde, Xavi Paz, i les regidores d’Infància i Famílies, Carme Madorell, i Joventut, Ainoa García, van agrair la bona tasca dels consells i els seus membres i els van emplaçar a seguir treballant de valent en el projecte.

Consell d’Infants
Consell d’adolescents