La Comissió de la Cavalcada de Reis informa dels següents canvis en l’edició d’enguany:

  1. A causa de la situació de pandèmia en què vivim, no podem desenvolupar una Cavalcada amb normalitat. Però primer de tot, volem deixar clar que des de la Comissió de la Cavalcada estem treballant molt intensament, per a tenir una arribada dels Mags d’Orient amb la màxima responsabilitat possible.
  2. En aquesta edició, no podrem comptar amb la participació dels Patges Reials (infants de 9 a 18 anys), ja que no podem garantir la seguretat de tots els participants ni el compliment de les normatives. Per aquesta raó no es farà la convocatòria d’inscripcions d’enguany. Entreguem adjunt en aquest comunicat, el pergamí que ens ha fet arribar el Patge Amelí, per a tots els nens i nenes de Molins de Rei.
  3. No podrem comptar amb la col·laboració de totes les entitats que ens acompanyen cada any (percussions, grups de ball, grups d’animació, etc.) Però des de la Comissió seguim agraint molt activament la feina que feu, i esperem que ens puguem reunir de nou a la següent edició.
  4. Garantim que els Mags d’Orient arribaran a Molins de Rei, el dia 5 de gener de 2021. Tot i que ara com ara, encara no podem precisar les condicions de l’arribada. Seguim a l’espera de les informacions que han de sortir del PROCICAT, referents a la normativa sobre les Cavalcades a Catalunya.
  5. Com cada any, també garantirem que els infants de Molins de Rei, puguin fer arribar les seves cartes als Mags d’Orient, sempre amb les màximes mesures de seguretat possibles.

Esperem poder-vos concretar més informació en les pròximes setmanes. I com sempre, tan bon punt tinguem les noves mesures a punt, estarem oberts a entrevistes i aclariments.

Gràcies per la vostra comprensió,

Comissió de la Cavalcada_Molins de Rei