Animats i amb ganes d’anar normalitzant el dia a dia i superant aquesta etapa de paràlisi i, no essent possible encara organitzar el tradicional pa amb oli solidari, Càritas Molins de Rei organitza un acte adaptat a les actuals circumstàncies: mesures higiènica-sanitàries, aforament i distanciament.

El projecte al qual aniran destinats els donatius recollits serà per al Centro de ancianos necesitados de Nasca (Perú) impulsat per l’ONG Effetá Madre Micaela de les Germanes de la Doctrina Cristiana.

Aquest any, tindria un doble objectiu: el Solidari, destinat a un col·lectiu social molt desemparat en un país molt afectat per la pandèmia i, per part nostre, el rescat de la memòria agraïda que forma part del nostre passat.

És bonic que part del nostre passat es faci present en un país llunyà. És el gra de mostassa del Regne de Déu. No està de més el reconeixement a persones de la nostra vila que han arribat lluny amb la seva generositat.

Aquesta Ordre de les Germanes de la Doctrina Cristiana va néixer a Molins de Rei el novembre de l’any 1880. Moltes convilatanes podran rememorar els seus primers anys de formació al Col·legi Nostra Senyora de Montserrat, “el Col·legi de les Monges”.

L’acte consistirà en una conferència a càrrec de les Germanes de la Doctrina Cristiana on explicaran el seu projecte al Perú i es complementarà amb una projecció audiovisual. Tot seguit, tindrà lloc un concert de guitarra a càrrec de Paco Moreno i David Turró

L’acte es farà el divendres dia 25 de juny a les 20:30 hores a l’església de Sant Miquel Arcàngel.

Pots fer la teva aportació:

-El dia de la conferència i concert

-Al despatx de Càritas del 28 juny al 4 juliol de 18:30 h a 19:30 h

-A la bústia de Càritas de la parròquia.

-Al compte de Caixabank número ES07 2100 0620 2202 0031 2852 indicant PA AMB OLI

Redacció