Nota de premsa d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

Molins de Rei, 8 de juliol de 2020

ERC Molins de Rei segueix creixent i renovant-se amb els canvis aprovats per l’Assemblea celebrada aquest dimarts, 7 de juliol de 2020, que comporten la creació de tres noves secretaries i la renovació d’una part de l’Executiva.

L’Assemblea oberta a tota la militància s’ha celebrat al pati de la Joventut Catòlica de Molins de Rei per tal de complir la normativa decretada en aquesta fase de represa de la pandèmia de la Covid-19, mantenint la distància social entre tots els assistents i fent ús de mascaretes.

Tres noves secretaries en l’Executiva

La nova Executiva d’ERC Molins manté les figures de presidència i vicepresidència, incorpora tres noves secretaries (fins a un total de 10) i inclou un canvi en el representant del Jovent Republicà. Les secretaries de nova creació són: Gent Gran, Transició Ecològica i Educació; mentre que quatre de les ja existents han canviat de representant: Secretaria de la Dona, Secretaria de Barris, Secretaria de Política Municipal i Secretaria de Nova Ciutadania. A més d’estrenar-se en la secretaria de Nova Ciutadania, la Marta Espona ocuparà el lloc de representant del Grup Municipal dins l’executiva, ja que n’és la nova portaveu.

D’aquesta manera, la nova Executiva d’ERC Molins de Rei té la següent composició:

President: Ramon Canal

Vicepresidenta: Eva Perelló

Secretaria d’Organització: Josep Maria Juarros

Secretaria de Comunicació: Laia Juarros

Secretaria de Finances: Lluís Benet

Secretaria de la Dona: Cristina Rodríguez

Secretaria de Barris: Alonso Casanova

Secretaria de Política Municipal: Pep Surià

Secretaria de Nova Ciutadania: Marta Espona

Secretaria de Gent Gran: Salvador Auberni

Secretaria de Transició Ecològica: Jordi Cea

Secretaria d’Educació: Núria Garriga

Representant del Jovent Republicà: Roger Vergés

ERC Molins vol agrair la feina feta a totes les persones que al llarg d’aquests anys hi han col·laborat i que han dedicat els seus esforços a enriquir, fer créixer i consolidar el projecte republicà a la nostra vila.