imnastesweb

El passat 15 de març es van fer les trobades online de la primera fase de Base 5.

A B5G, Ainara Castillo va finalitzar setena a la classificació general obtenint la catorzena millor nota a salt i a paral·leles, la sisena a barra i la divuitena a terra. Maria Carvajal va acabar divuitena a la classificació general assolint la novena millor nota a salt, la quinzena a paral·leles i la sisena a terra. Marta Rodríguez va ser dinovena a la classificació general, amb la dissetena nota a salt, la setzena a paral·leles i a terra. Marina Blasco va finalitzar la vint-i-unena a la classificació general obtenint l’onzena millor nota a barra i la dinovena a terra.

A B5M, Laura Mesa va finalitzar catorzena a la classificació general i va obtenir la segona millor nota de barra. Xenia Arís va ser 33a a la general i va obtenir la segona millor nota a terra.

A B5P, Paula Fernández va finalitzar vuitena a la classificació general, desena a l’aparell de salt, i tercera en l’aparell de barra i de terra.

Redacció

DSC_0325
D'esquerra a dreta, Laura Mesa, Marina Blasco, Xenia Arís, Marta Rodríguez, Marina Blasco, Maria Carvajal, Ainara Castillo i Paula Fernández.