Nota de premsa de l’Associació de Veïnes i Veïns del Centre Vila

En la reunió amb l’Ajuntament del passat dia 4 de desembre de 2020 ens van exposar que en els Pressupostos Participatius de Barri 2018-2019 al Centre Vila, va guanyar la proposta de “Pavimentació de la zona al voltant de l’olivera de la Plaça de la Llibertat”, al costat de la zona infantil i amb un pressupost de 104.000€. Aquesta obra no s’ha fet, ja que esta previst fer un pàrquing soterrat a tota la plaça i això portarà el seu temps .

Dit això, ens van proposar destinar part d’aquest pressupost per fer un pas de vianants elevat al Passeig del Terraplè unint la Biblioteca del Molí amb la glorieta de la Plaça de la Llibertat i així pacificar el trànsit d’aquesta zona. Obra que segurament ja haureu vist en l’actualitat .

L’Associació de Veïnes i Veïns de Centre Vila vam aprovar aquesta actuació, però sempre que amb el romanent d’aquest pressupost es puguin desenvolupar posteriorment alguns del projectes que van ser votats en las propostes del Pressupostos Participatius al Centre Vila.

Aquestes iniciatives de considerar l’opinió del veïns del Centre Vila per part de l’Ajuntament, sense dubte sempre seran benvingudes per a tots.

La Junta