Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei activa els processos de selecció dels nous Plans d’Ocupació. La convocatòria ofereix 10 llocs de treball; 4 agents cívics; 5 oficials i peons de pintura i paleta; i 1 administrativa.

El consistori de Molins de Rei, a través d’una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha posat en marxa els processos de selecció de 10 contractes de treball amb durades d’entre els 8 i els 12 mesos, en diferents especialitats.

Durant el mes de desembre es va fer el procés de selecció d’una administrativa per donar suport a l’àmbit del Comerç. La durada d’aquest pla, que ja es va iniciar el 30 de desembre, serà de 12 mesos. Ara, s’han posat en marxa els processos de selecció per als 9 llocs de treballs restants:

  • 4 agents cívics i cíviques. La durada dels contractes és de 10 mesos. La data prevista d’incorporació és el 15 de febrer. El termini per inscriure’s és el 22 de gener, a través de clicfeina.cat
  • 5 persones per la brigada municipal: 1 oficial de construcció, 1 peó de construcció, 2 oficials de pintura i 1 peó de pintura. La durada dels contractes oscil·la entre els 8 i els 9 mesos. La data prevista d’incorporació és l’1 de març. El termini per inscriure’s és el 5 de febrer, a través de clicfeina.cat

Les retribucions dels diferents Plans d’Ocupació es regiran segons el conveni de l’Ajuntament, i les jornades de treball seran del 75%.

Els processos selectius es realitzen per mitjà de ClicFeina. Les persones interessades, un cop inscrites, rebran un correu amb les indicacions del procés i la fitxa de dades personals i declaracions que hauran d’adjuntar a la documentació per prendre part en el procés.

Per a més informació podeu trucar al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses, Joan N. Garcia Nieto, al telèfon 936684812 o bé a través de: https://www.molinsderei.cat/ofertes-de-treball/