lotocarweb

El passat dilluns 26 d’abril una aposta de 4 euros segellada a l’Estanc Molins, situat en el número 141 de l’avinguda Barcelona, es va convertir en 196.780,79 euros en ser l’única guanyadora de Segona Categoria (5 encerts més el complementari) del sorteig de la Bonoloto celebrat aquell mateix dia.

Dimarts la persona afortunada, client habitual de l’estanc, va anar a l’establiment per comprovar quin premi li havia tocat. “Sabia que alguna cosa tenia, però desconeixia la quantitat; va passar ell mateix la butlleta per la màquina que tenim a l’abast dels nostres clients i li va indicar que s’adrecés als administradors; va ser llavors quan li vam dir el premi que li havia tocat”, recorda Ignasi Estevez, que juntament amb Ana Martín, regenten l’estanc.

L’afortunat, en saber la quantitat que havia guanyat “es va posar molt content, va començar a tremolar i se’n va anar corrents cap al banc”.

Es tracta d’una persona de mitjana edat que des de fa uns anys viu a Molins de Rei “i que pràcticament cada dia ve a l’estanc i cada setmana juga les mateixes combinacions, una d’aquestes combinacions habituals és la que li ha donat el premi”, diu l’Ignasi.

Tot i el gir que li ha fet la seva vida l’afortunat, “segueix venint i jugant cada dia”, com si res hagués canviat.

Josep Ferrer

IMG_20210430_121825_175_2
L'Ana i l'Ignasi, els propietaris de l'Estanc Molins, amb el cartell del premi que han donat