encants2

El divendres 5 de febrer es va estrenar la reorganització dels Encants proposada per l’Ajuntament amb la recol·locació d’algunes parades en el tram del passeig del Terraplè a tocar de la biblioteca El Molí, a la zona de la plaça U d’Octubre. L’objectiu d’aquesta mesura és complir amb les normatives sanitàries arran de la pandèmia esponjant l’espai i permetent que només hi hagi una línia d’estands en tot el Terraplè, filera situada a tocar de la calçada a fi i efecte de deixar més espai pels compradors i la resta de vianants.

Van ser cinc les parades que es van traslladar al nou espai. Segons informacions recollides per Ràdio Molins de Rei, els paradistes estaven molestos i disgustats perquè no entenen els motius pels quals ells s’han hagut de desplaçar. Creuen que perdran clientela perquè no els buscaran quan no els trobin al lloc habitual i asseguren que el canvi els ha vingut imposat. Per ells la solució implica reubicar-los al voltant del mercat o en el mateix Terraplè on hi ha la resta de parades perquè consideren que entre una i altra hi ha els suficients metres de distància per col·locar-los a ells. En declaracions a Ràdio Molins de Rei, el portaveu dels venedors dels Encants, Enric Luttich va explicar que han demanat a l’Ajuntament que reconsideri la decisió i que reubiquin als afectats als espais entre parades que hi ha en el Terraplè.

Luttich ha afegit que seran els mateixos paradistes els qui dilluns 8 de febrer prendran mides per fer una proposta en ferm al consistori.

Redacció

Fotografies: Vicenç Joan Camps

Enllaç a la notícia de Ràdio Molins de Rei:

https://www.radiomolinsderei.cat/news/id/radiomolinsderei_news_233