Nota de premsa de la CUP Molins de Rei

09/09/2020

Divendres se celebra la Diada Nacional del Principat de Catalunya. A causa de la situació actual, des de l’Esquerra Independentista de Molins no realitzarem la popular Marxa de Torxes. Malgrat això, us animem a participar de les diferents convocatòries apostant per la independència, el socialisme, el feminisme i els Països Catalans

Des de la CUP Molins lamentem no poder celebrar la Marxa de torxes i commemorem l’11 de setembre de manera segura. Enguany, la complicada situació sociosanitària derivada de la crisi de la COVID19 obliga, a l’espera d’una vacuna efectiva, a imposar un seguit de protocols i mesures de seguretat que dificulten la celebració d actes massius als carrers.

Aquesta realitat, que estem segurs que serà temporal si entre totes ens cuidem i cuidem a les que ens envolten, i els governs posen la salut i la vida per davant de tot, ens ha empès a no realitzar la tradicional marxa de torxes que organitzem des de l’Esquerra Independentista per commemorar la Diada Nacional del Principat de Catalunya, cada 11 de setembre.

Malgrat això, diversos col·lectius amb més capacitat i volum organitzatiu han organitzat concentracions i actes adaptats a les mesures sanitàries i poden assegurar que aquestes manifestacions públiques i populars esdevindran sense risc de contagi.

Des de la CUP Molins, us animem a participar d’aquestes mobilitzacions, seguint en tot moment les indicacions de cada organització. A Molins de Rei, un grup reduït de membres de l’Esquerra Independentista, complint amb la normativa reguladora del dret de reunió, farem una curta Marxa de torxes des de la Plaça Països Catalans fins al Racó de Guillem Agulló dijous 10 de setembre, a les 20:30h, per així mantenir la flama encesa.

Enllaç a la notícia:

http://molins.cup.cat/noticia/als-paisos-catalans-hi-ha-una-altra-manera-de-viure