esteffemweb

Comunicat de Molins Feminista

El passat mes de febrer es va produir una agressió masclista cap a tres companyes de la vila. Va ser al bar Lemos on en el passat ja hem patit altres agressions de caire masclista pel fet de ser dones i feministes. Les nostres companyes varen ser agredides física i verbalment al crit de “puta feminista de merda” i a més la policia local del municipi van qüestionar la seva versió demanant si estaven begudes, pel que hi sumem la violència institucional cap a les companyes agredides.

No tolerarem cap agressió masclista a la nostra vila i per això cridarem ben fort fins que puguem sentir-nos lliures i segures als espais del poble, als bars, als parcs i arreu perquè si ens toquen a una ens toquen a totes!

Per aquesta i tantes altres violències que patim les dones convoquem a la població a mobilitzar-nos el 7M a les 12h a la plaça de les dones de Molins i poder visibilitzar aquells llocs on ens sentim agredides, rebutjant les violències que patim en aquests espais perquè cap agressió quedi impune i la vila esdevingui realment feminista.

Molins Feminista

Els col·lectius feministes de Molins, proposem anar totes a una, sumar forces, seguir fent revolució!

Dissabte dia 06/03 a les 11h, trobada a la pl. de les DONES

Caminem juntes fins la pl. de la Vila de Sant Feliu de Llobregat, on hi haurà la concentració a les 12.30h

VISCA LA LLUITA FEMINISTA

FOC AL PATRIARCAT

JUNTES SOM MÉS FORTES I COM SABEM, SI TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES