Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Aquest any, el Servei Local de Català de Molins de Rei oferirà cursos presencials, semipresencials i 100 % en línia

El 14 de setembre comença la matrícula per al curs 2020-21 i acabarà el 25 del mateix mes

La situació d’incertesa que ha provocat la COVID-19 ha provocat que s’hagi de replantejar el format habitual dels cursos de català que s’imparteixen anualment des del Servei Local de Català de Molins de Rei mantenint la diferenciació entre cursos per aprendre a parlar el català i cursos per escriure’l correctament.

La distribució del contingut es realitzarà al llarg de dues classes a la setmana, de dues hores cadascuna, però el sistema d’aprenentatge serà presencial, semiprensencial o 100 % en línia, segons el nivell. Fins i tot les classes presencials tindran una part de virtual perquè els alumnes s’iniciïn en aquest nou format d’aprenentatge i puguin acabar el curs en línia si es tornés a produir un confinament.

L’altra diferència de la matrícula d’enguany és que caldrà fer-la amb cita prèvia. Per aquest motiu, qualsevol persona que necessiti fer una prova de nivell o vulgui informar-se dels cursos anant al Servei, haurà de trucar prèviament al 93. 680 52 63, extensió número 5, o enviar un correu electrònic a slcmolins@cpnl.cat perquè li assignin un dia i una hora per ser atesa. Com que la matrícula comença el dia 14, a partir del dia 1 de setembre ja es podrà trucar per concertar visita.

Per tal d’arribar al màxim de persones interessades en aquesta formació, l’Ajuntament de Molins de Rei ha inclòs més informació sobre aquests cursos de català en l’apartat “Estudia i forma’t” i “Busca feina i forma’t” del web municipal.