Nota de premsa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí

Agraïment conjunt de diferents municipis als professionals sanitaris de l’Hospital Moisès Broggi

A l’acte han participat els alcaldes de Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Just Desvern, Molins de Reis i l’alcaldessa d’Esplugues, a més de les policies locals, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i els serveis d’emergències mèdiques

Aquest dissabte 11 d’abril, diferents municipis de l’àrea d’influència de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí han fet un agraïment conjunt al personal sanitari per la seva dedicació en la pandèmia de la COVID-19.

A les portes de l’hospital s’han aplegat els alcaldes de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón; i Molins de Rei, Xavi Paz, així com les policies locals d’aquestes cinc ciutats, a més dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i els serveis d’emergències mèdiques. Tots plegats han dedicat un fort aplaudiment al personal sanitari de l’Hospital Moisès Broggi per traslladar-los el suport i l’escalf de la ciutadania.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha expressat als professionals sanitaris “l’agraïment per la dedicació i l’esforç en nom de les nostres ciutats”. L’acte també ha servit per expressar el suport i l’agraïment cap a la feina que estan desenvolupant els cossos de seguretat i els serveis d’emergències per donar resposta a l’emergència sanitària.

Sant Joan Despí, dissabte 11 d’abril de 2020