Tècnics de l’Ajuntament de Molins de Rei, acompanyats d’agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra, han inspeccionat aquest matí (dimecres 13 de maig) els tres habitatges ocupats del carrer Major per determinar si reuneixen les condicions necessàries per viure-hi i no suposen cap perill.

Segons informacions facilitades pels Mossos d’Esquadra, el resultat de l’informe que elaborin els tècnics serà aportat als jutges que instrueixen les denúncies per les ocupacions. Són ells, en darrera instància, els qui han de decretar l’ordre de desallotjament.

 

L’agredit durant la baralla d’ahir no ha presentat denúncia

Segons les mateixes fonts, la persona que va ser agredida ahir, la que a les imatges porta una falç, no ha presentat cap denúncia ni ha volgut col·laborar amb la policia explicant què és el que va succeir. L’home va ser traslladat a un centre sanitari i després de practicar-li les cures oportunes, va ser donat d’alta.

Mossos d’Esquadra estan recollint testimonis i revisant les imatges per tal d’identificar els autors de l’agressió i determinar la causa que va provocar la baralla.

Es continua amb el dispositiu de vigilància a la zona per garantir la seguretat dels veïns, que segueixen atemorits davant dels incidents dels darrers dies.

Àudio de Ràdio Molins de Rei

Enllaç a l’entrevista amb al regidor de seguretat ciutadana i protecció civil, Miquel Zaragoza,sobre la seguretat al c.Major, arran dels fets viscuts els darrers dies:

https://www.radiomolinsderei.cat/#!/programs/molinsdereialdia/radiomolinsderei_podcast_21666?s=578