aavvcentreweb

Nota de premsa de l’Associació de Veïns Centre Vila

Aquest 24 de febrer s’ha fet a la Federació Obrera l’acte de cessió del local ubicat a la plaça del Mercat número 4 a l’Associació de Veïnes i Veïns de Centre Vila de Molins de Rei.

A l’acte van assistir per part de l’Ajuntament el Sr. Xavi Paz, la regidora d’entitats veïnals Sra. Jéssica Revestido i el regidor de barri Centre Vila Sr. Jordi Pradell. Així mateix, l’Associació de veïns va estar representada pel seu president Carles López, amb la presència també de la vicepresidenta Ana Vicente, el secretari Manel Julià, el tresorer Narcís Aracil i el vocal Jose A. Sánchez.

La Sra. Jessica Revestido va donar la benvinguda a l’acte a tots els presents i va ressaltar la col·laboració per part de l’Ajuntament amb les entitats veïnals. A continuació, el Sr. Jordi Pradell va valorar el treball dels veïns per constituir l’Associació en aquests temps tan difícils de pandèmia.

El Sr. Carles López va expressar l’agraïment a l’alcalde i regidors per aquesta cessió que ajudarà a donar empenta a l’Associació, motivant així el treball i compromís en comú de veïns i amics del centre, creant d’aquesta manera un espai de col·laboració entre tots, Ajuntament i veïns, amb l’objectiu solidari de millorar la qualitat de vida de la gent del Centre Vila.

A continuació, el Sr. Xavi Paz va agrair i felicitar la constitució de l’Associació de Veïns per comptar amb la representació dels veïns, la qual és necessària per coordinar les millores per a la Vila, desitjant que es vagi consolidant l’AVV i tingui una llarga trajectòria en el futur. També va recordar que l’Ajuntament dona suport a les AVV de la Vila a través de les subvencions.

Finalment es va fer la signatura del contracte de cessió del nou local, obrint d’aquesta manera una nova etapa en la història de Molins de Rei.