repreweb

Comunicat de l’ANC de Molins de Rei

L’ANC de Molins de Rei, Molins de Rei per la Independència, continua activa, ara per donar visibilitat a la repressió, que no s’atura sinó que continua creixent: ja són més de 3.300 els represaliats, i les fiances sumen més de 17 milions d’euros. En un marc  en què s’intenta que el dret de protesta es percebi com una amenaça, i els cossos policials actuen de manera desproporcionada contra els independentistes mentre deixen impune l’extrema dreta, volem reivindicar el dret a la protesta i denunciar la vulneració de drets, sense desviar l’atenció del conflicte polític que hi ha a l’origen: la legítima reivindicació dels catalans de recuperar el dret a traçar el nostre destí.

Per això, ha organitzat un ACTE DE SUPORT ALS REPRESALIATS que es durà a terme diumenge 2 de maig, a les 12 del migdia, al pati de l’Agrupa. Hi parlaran Jordi Pesarrodona, processat per un presumpte delicte de desobediència; Marcel Vivet, encausat per la manifestació holi contra Jusapol el setembre de 2018; i Eva Pous, advocada d’Alerta Solidària. Comptarem amb la presència dels represaliats molinencs Jordi Vilaprinyó, Joaquim Martí, Mingo Gris, Amèlia Medina, Joan Ramon Casals i Jordi Costa.

Aquest acte s’organitza amb la col·laboració d’Òmnium Cultural i Alerta Solidària.

Se seguiran totes les normes de prevenció de la covid-19, i perquè l’arribada sigui escalonada, s’obrirà mitja hora abans.