Comunicat de premsa de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

Trambaix a Molins

El Jovent Republicà de Molins de Rei estem a favor que s’allargui el Trambaix perquè el tramvia arribi fins Molins.

Des d’un convenciment ecologista, apostem per l’energia neta, ja que aquesta nova alternativa de transport reforçaria l’ús del transport públic i esperem que això milloraria els nivells de contaminació de la zona en reduir la necessitat d’utilitzar el cotxe.

Creiem que l’arribada d’aquest mitjà de transport tindria un impacte positiu en les relacions de la vila amb altres municipis i, conseqüentment, en la seva activitat comercial i econòmica.

A més, des que els habitants de Molins paguen l’impost metropolità de la zona 1, aquest no s’ha vist traduït en cap benefici més enllà de la rebaixa de les tarifes del TMB, i creiem que aquesta és una bona oportunitat perquè aquest cost extra es transformi en una millora de les connexions del municipi.

Si, a més, aquest allargament es produís fins l’estació de Quatre Camins, a Sant Vicenç dels Horts, seria una bona manera d’enllaçar les dues lleres del riu, ja que ara mateix aquest desplaçament només és possible efectuar-lo amb transport privat, o utilitzant un bus interurbà que té uns horaris molt limitats.

Molins de Rei, 21 de maig de 2020