Informació facilitada pel Cine Club Hal 2002

Comunicat 30/10/2020

Sentint-ho molt, no ens podrem veure demà. Seguint les mesures establertes per a la contenció de la COVID-19, queda ajornada la projecció de ‘Retrato de una mujer en llamas‘, prevista per a demà divendres. Et comunicarem la nova data així que puguem reprogramar-la amb garanties.

Gràcies per la comprensió i pel suport, i disculpa’ns les molèsties.

L’equip del Cineclub HAL2002

Arran de les noves mesures decretades amb relació a la COVID-19, ens veiem obligats a modificar l’horari de projecció de la pel·lícula del proper divendres, “Retrato de una mujer en llamas“, que passarà a ser les 20h en lloc de les 21h, com havia estat reprogramat inicialment. Amb aquest canvi serà possible complir amb els horaris del toc de queda.

Lamentem el ball de canvis, i esperem la teva comprensió. Desitgem, així mateix, que el nou horari no dificulti que ens puguem retrobar amb tu a la propera sessió.

Insistim a ressaltar que tota la resta d’especificacions sanitàries estan completament garantides, incloent les localitats limitades al 50% de l’aforament de la sala. En aquest sentit, et convidem a comprar anticipadament les teves entrades numerades en aquest enllaç. Per tant, les condicions seran segures i d’acord amb la regulació.

Per últim, et preguem que paris atenció a les nostres xarxes socials i al correu electrònic pel cas que t’haguem de comunicar noves instruccions.

Moltes gràcies i, tant de bo, fins divendres,

 30.10.20 – 20h / La Peni

França, 2019 / VOSE

Direcció: Céline Sciamma

Intèrprets: Noémie Merlant, Adèle Haenel

França, 1770. Marianne rep l’encàrrec de fer el retrat de noces d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte del seu proper matrimoni. Marianne l’ha de pintar sense que ella ho sàpiga i per això es dedica a seguir-la i a investigar la seva personalitat.

http://www.cineclubhal2002.cat/wp-content/uploads/2020/09/pressbook_mujerenllamas-1.pdf

L’equip del Cineclub HAL2002