Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Enguany, després de la diada confinada del 23 d’abril com a conseqüència de l’estat d’alarma, la vila de Molins de Rei es prepara per a un Dia del Llibre i de la Rosa en ple estiu

Si bé el darrer Sant Jordi, els comerços de la vila van adaptar-se a la situació i van rebre comandes via telèfon, WhatsApp, correu electrònic i altres mitjans per després repartir les diferents comandes a domicili, el proper dijous 23 de juliol, les llibreries Arola, Amèlia i Barba, i les floristeries Reig i Valls Flors podran instal·lar la tradicional parada de venda de llibres i roses al davant dels seus respectius establiments.

A les 19 h, al pati de Ca n’Ametller (c. Jacint Verdaguer, 95) hi ha previst l’espectacle infantil El venedor de contes, a càrrec de Jordi Tonietti. Les invitacions es podran recollir a les llibreries i floristeries esmentades, i l’aforament estarà limitat per l’actual normativa derivada de la COVID-19.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei s’anima tots els molinencs i molinenques a gaudir del Dia del Llibre i la Rosa, tot donant suport al comerç local, amb responsabilitat i prudència davant les limitacions i recomanacions actuals dels organismes i institucions oficials.