Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

La campanya del Banc de Sang i Teixits a Molins de Rei els darrers dies 4, 5 i 6 de maig, va registrar un total de 334 persones donants de sang.

Segons les dades facilitades per l’entitat del Banc de Sang i Teixits,  un total de 334 molinencs i molinenques vàren anar al Poliesportiu Municipal per fer donació de sang, sempre, això sí, seguint els protocols sanitaris que acompanyen la fase 0 de l’estat d’alarma.

A més a més, cal constatar que en aquesta darrera campanya, 46 persones van donar sang per primer cop, cosa que suposa el 13,77% del total de persones donants. Així doncs, la gran família de donants de sang amb què compta Molins de Rei segueix creixent campanya rere campanya.

Des del Banc de Sang i Teixits agraeixen als donants la seva fidelitat, compromís i implicació amb la societat. Alhora, fan una crida sobre la importància de la donació de sang per part de la població. És per això que les campanyes de conscienciació i donació seguiran presents per continuar animant la ciutadania a fer-se donant.