Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

14F: A les 18h la participació s'enfila fins al 53,07%

A les 18 hores havien votat 10.407 molinencs i molinenques, un 53,07% del cens electoral. Aquesta xifra és 7,37 punts més que la mitjana de Catalunya. Els col·legis estaran oberts fins a les 20h.

A les 18h la participació a Molins de Rei se situa al 53,07%, 17,14 punts per sota de la participació que es va registrar l’any 2017 a aquesta hora. En total han votat 10.407 molinencs.

Recordem que l’Ajuntament ha activat aquest diumenge el servei de bus urbà per facilitar els desplaçaments des dels barris de muntanya. D’aquesta manera, la línia MB3 acosta tothom qui ho vulgui al Poliesportiu Municipal per poder exercir el seu vot. El servei és completament gratuït.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

14F: A les 13:00h la participació en les eleccions del Parlament de Catalunya es situa al 25,55%

A les 13:00h havien exercit el seu dret a vot 5.011 persones de Molins de Rei, el què representa un 25,55% del cens electoral.

Disminueix la participació en les eleccions al Parlament de Catalunya a la vila de Molins de Rei respecte a les anteriors eleccions autonòmiques. A les 13.00h s’havien acostat als nou col·legis electorals fins a 5.011 persones per exercir el seu dret a vot, el que suposa una participació del 25,55%.

Els col·legis electorals estaran oberts fins a les 20h. Els ciutadans que tinguin qualsevol dubte sobre el col·legi i la mesa assignada poden consultar-ho a l’Ajuntament, que aquest diumenge estarà obert ininterrompudament mentre els col·legis electorals estiguin oberts.

Fotografies cedides per Elisabeth Benito del Col·legi electoral situat al Pavelló poliesportiu:

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

14F: Oberts tots els col·legis electorals

A les 9 del matí han obert amb total normalitat els nou col·legis electorals de Molins de Rei. Les 30 meses han estat constituïdes i els primers electors ja han començat a dipositar els seus vots. En total hi ha 19.609 persones amb dret a vot. Els col·legis restaran oberts fins a les 20h del vespre.

Sense incidències destacables en l’obertura dels nou col·legis electorals de la vila. La normalitat ha presidit l’arrencada de la jornada electoral en la qual poden participar 19.609 ciutadans i ciutadanes.

Finalment cal recordar que l’Ajuntament ha activat aquest diumenge el servei de bus urbà per facilitar els desplaçaments dels veïns dels barris de muntanya al seu col·legi electoral, el Poliesportiu Municipal. D’aquesta manera, cada hora hi haurà un bus llançadora gratuït de la línia MB3 que s’aturarà just davant del col·legi. Les sortides des de Vallpineda es faran de les 8.30h en endavant. L’últim viatge des del Poliesportiu Municipal cap a Vallpineda serà a les 20h (sortida del carrer Carme Galceran / St. Antoni Mª Claret).